12 April, Singapore

Ik schrijf, zittend op een stoel aan de oever van de Singapore River. Mensen lopen te flaneren, electrische steppen zoeven voorbij en de riviercruise bootjes dobberen langs. Er staat een frisse wind en we vielen allebei even in slaap. Nog een paar uurtjes en we worden door de shuttle service opgehaald. Op de luchthaven gaan we Reddy ontmoeten. Hij mompelde iets over de auto, vanavond krijg ik het hele verhaal. Ik ben benieuwd. We kunnen straks in het hotel nog even douchen. In het hotel is alles veel relaxter dan de eerste keer. Waarschijnlijk was het er toen vanwege het Chinese Nieuwjaar veel drukker dan nu. Ook tijdens het ontbijt is het wat makkelijker overal bij te komen. Zelfs de oude dame die de tafels al sloffend afruimt ziet er beter uit, zegt Tineke.

We zijn er klaar voor, voor de laatste fase. Met genoegen kijken we terug op een heerlijke vakantie. Wat een prachtige natuur, steden en mensen hebben we gezien. Leuke gesprekken, gezellig commentaar op de stukjes, felicitaties voor mijn verjaardag, we waren nooit alleen. We hebben ook geleerd dat de camper misschien voor ons niet het ideale voertuig is. Omdat we merkten dat er altijd wel plaats was in een hut op een camping en je de overnachting kosten makkelijk kon betalen van het bedrag dat we voor de huur van de camper uitgaven. Maar dan hadden we wel een paar prachtige nachten midden in de natuur gemist.

We kijken er naar uit onze kinderen, kleinkinderen,zussen, broers, vrienden en kennissen weer te zien. Op naar Changi airport!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.