Vertrek, 14 febr

We zijn van start gegaan. Gelukkig kunnen we allebei heel goed met een flexibel reisschema omgaan. En blijven we rustig als de koffers vol zitten en de blauwe schoenen nog staan te wachten. Ja, die moeten echt mee, die zijn niet voor niets aangeschaft! Afijn, om 15:30 reden we naar ‘s-Hertogenbosch en om 18:05 was de taxi besteld die ons naar het station zou brengen. De trein van 18:38 naar Schiphol en om 21:00 in het hotel.
Twee grote koffers,twee kleinere doch zware koffers, ieder een rugzak en de camera. De dertig kilo bagage halen wel. Om instorten onderweg te voorkomen hebben we eerst even aangelegd bij cafeteria ‘De Kooi’.

De treinreis verliep voorspoedig en op Schiphol namen we de shuttle naar het Hyatt. En nu zitten we aan een wijntje, genieten van geitenkaas en luisteren naar muziek van Jaques Brel. Het start met Le Moribond omdat er een link met de vandaag uitgebroken lente is: het is niet moeilijk om onze reis in de lente te beginnen. Spotify geeft daarna de bekende en minder bekende liederen. Ja, we zijn van start gegaan en de vakantie is begonnen!
Morgenvroeg om 7 uur is er ontbijt en daarna vertrekken we met de shuttle bus naar Schiphol en door naar Singapore met vlucht SQ323.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.