17 februari

Heerlijk geslapen vannacht. Het ontbijt in het Furama city hotel is, als je de Europese stijl aanhoudt, niet overvloedig. Bovendien zit het hotel aardig vol en zijn wij op een ‘normaal’ moment present. Dat betekent dat je veel in de rij moet staan. Hoort erbij, zeggen we tegen elkaar.

Na het ontbijt nemen we de MRT naar Little India. Het is tegen 11 als we op de Racecourse road staan en onderweg naar de Serangoon road gaan. Daar schoppen we de schoenen uit en bezoeken we de Sri Veeramakaliamman Tempel.

Van de tempel wandelen we naar Mustafa, een Winkel van Sinkel. De rugzak gaat met een ty-wrap dicht en we mogen naar binnen. Er is echt van alles te koop, helaas geen badzout.

Voorzien van zonnebril, brow-liner en en fles zeep lopen we langs zijstraatjes naar de lunch in het Amaravati Restaurant. Chicken en vegetarian biryani. Reddy heeft me hier ooit mee naar toe genomen en sindsdien een adres waar minstens één keer per bezoek aan Singapore dient worden gegeten.

Tijd voor een middagdutje. We ontwaken een kwartier voordat we worden afgehaald door Steven Toh. Hij neemt ons vanavond mee uit eten. Dat blijkt een Thais restaurant , Royal Thai Restaurant vlakbij een publiek toegankelijke golfbaan aan de Fairways drive te zijn. Steven is fervent golfer en is niet meer te stoppen als hij hoort dat wij dat spelletje ook beoefenen.

Heerlijk gegeten met als toetje, plakrijst met mango en kokosmelk

Met een kopje koffie in ons hotel hebben we de avond met Steven afgesloten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.