19 februari, Gardens by the bay

Vandaag vieren we dat Reddy 20 jaar getrouwd is met Padmaja. Niet dat we ons dat bewust waren. Of zelfs maar enige notie van hadden hoewel we op zaterdag uitgebreid het fotoboek van het huwelijk hadden doorgenomen. Er waren 2000 gasten , Padmaja en haar zuster trouwden op dezelfde dag, ieder op hun eigen door de priester vastgelegde tijdstip. Dat was allemaal duidelijk, maar geen moment even naar de datum gekeken!

De dag begon met een uitstapje naar 20 jaar geleden. We reden met de MRT naar Yishun om het condominium te zien waar ik heb gewoond. Yishun bleek behoorlijk veranderd. En ik bleek veel vergeten te zijn. Google Maps bracht uitkomst. We hadden beter een halte eerder kunnen uitstappen, in Bishan. Vandaar uit is het 10 minuten lopen, door een wijk met HDB (Housing Development Board) appartementen. Toch wat anders dan het toerisme circus van de city.

Hierna snel terug naar het hotel om even uit te rusten voor het middag programma. Een bezoek aan de Gardens by the Bay, met tot nu toe, 50 miljoen bezoekers. Er staan 1500.000 planten uitgestald, binnen en buiten. De fotoimpressie van de ‘Flower dome’ en de ‘Rain forest’ geven een idee.

De volgende etappe was de bar ‘C’est la vi’, bovenop het hotel ‘Marina Bay Sands’ waarvan al een paar keer een foto is langs gekomen in dit blog. Een 5 sterren hotel met een vanaf prijs van 378 Singapore dollar. Onze reisagent heeft dit waarschijnlijk gemist. Nadat de toegangskaarten met gratis drankje waren gekocht bracht een snelle lift ons naar de 57e verdieping.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.