20 februari, Botanic Garden

Het is bijna 18:00 en we wachten op Reddy die ons naar Changi airport brengt. We hebben om 12:00 uitgecheckt en de koffers zijn in ‘bewaring’ bij de conciërge. Toen we terug kwamen van de tocht naar de Botanic Gardens konden we zonder problemen en ongezien de twee rugzakken meenemen. We zijn benieuwd naar de reactie als we met ons kaartje in de hand ,waarop duidelijk 6 stuks staat,bij het ophalen er nog maar 4 blijken te staan. Bewaring!

Een warme dag met veel moois. Gereisd met de MRT en de bus. En uiteindelijk voor de vochtige warmte gevlucht in het Furama. Twee keer MC Donald’s vandaag! De laatste keer voor ice latte en de airco. Irene Nog gebeld, een kennis van 20 jaar terug. Ze was zeer verbaasd me te horen, en ik was verbaasd dat haar nummer nooit gewijzigd was.

Vanavond om 21:50 is de vlucht naar Melbourne alwaar we om 8:15 landen. Dan verder om 9:20 richting Christchurch, aankomst tegen 15:00. Daar hebben we nog één keer een hotel en daarna 6 weken kamperen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.