3 maart, Cromwell

Deze morgen staan we in de mist op. Dat moet dan ook wel de reden zijn dat we ons verslapen, het is al 9 uur. De zon probeert door de mist heen te breken als we gaan ontbijten. Als dat niet lukt, dan maar met twee zonnen, lijkt het! Dit is tenslotte het land van de Lord of the Rings. Niet ver hiervandaan, in Twizel, is de vechtscène op Pelenor fields opgenomen.

We nemen afscheid van David en Shirley die ons nog wat route aanwijzingen mee geven. Het is 11.11 en de trein met Prins Carnaval komt aan op het station in Den Bosch. Een heel andere wereld!

We passeren de Lindis pas en stoppen op het parkeerterrein bij het uitkijkpunt. En we wanen ons in Nederland, een bus van Agro reizen met passagiers uit de agrarische sector. Gezellig! Naast ons stopt een motorrijder met een BMW. We raken in gesprek en zijn vrouw sluit aan. Zij volgt hem in de auto. Ze komen uit het UK, zijn remainers en hopen op een goede uitkomst.

Vanavond overnachten we op een betaalde camping in Cromwell, eens een goudzoeker plaatsje. We kunnen de was doen en lekker warm douchen in een ruimte waar je gewoon recht in kan lopen en niet dwars als een krab. Leuk zo’n inbouw douche! Voor mensen uit Nuenen misschien!
We ontmoeten een Duitse vrouw van 37 met een kindje van 10 maanden. Ze trekken met zijn tweeën rond. Soms leuk maar vandaag ziet ze het even niet zitten. Het kindje wel, dat is blij met de aandacht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.